Bedrijfsuitje

Plezier, spanning en grenzen verleggen. Durf jij de uitdaging aan op 11 meter hoogte en lukt het jullie om samen de verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen? Een ding is zeker: over dit bedrijfsuitje praten je collega’s nog heel lang na.

Bezig met de organisatie van een leuk afdelingsuitje, een jubileumdag of gezellig personeelsfeest? Of verzamel je ideeën voor de personeelsvereniging? Laat je door ons inspireren.

Bedrijfsuitje op maat

Om en nabij onze mooie nederzetting op het schitterende Twentse platteland is er nog meer mogelijk dan je misschien al dacht. Bij ons kun je kiezen uit tientallen activiteiten, zoals klimmen, paintballen, kanoën, kajakpolo, mountainbiken, teamsurvival en oriëntatietochten. En dat allemaal vanuit onze eigen locatie. Bekijk onze activiteiten en de menukaart en bedenk zelf een bedrijfsuitje, of bel ons: dan kunnen we samen het ideale event samenstellen.

Plezier gegarandeerd

Voor elk budget, voor iedereen; wij weten zeker dat jullie een prachtige dag zullen hebben. En over het weer hoef je je geen zorgen te maken. Het komt zelden of nooit voor dat we een event afgelasten vanwege weersomstandigheden. Als je je goed kleedt, heeft elk seizoen zijn charme. Wij hebben wetsuits, neopreenschoentjes en anoraks in huis. En het pluspunt op koudere dagen is absoluut het heerlijke haardvuur in onze tipi. Daar geniet je dan extra van.

Teambuilding en meer

Wil je de kwaliteiten van je medewerkers beter leren kennen? Of de mensen binnen het team dichter bij elkaar brengen? Binnen ons park werken een aantal zeer ervaren coaches. Met hun bedrijf VITEQ geven ze onder andere teambuilding- en leiderschapstrainingen. Met inspirerende opdrachten leren de deelnemers meer over hun rol in de groep én over wat ze van binnenuit motiveert. Ontdek VITEQ

Er zijn jullie al veel bedrijven en organisaties voor gegaan. Hun enthousiaste verhalen doen ons goed. Weten wat voor arrangement Outdoor Challenge Park zou samenstellen voor jullie bedrijf? Bel ons vrijblijvend. Maak gebruik van onze creatieve ideeën voor een originele dag of avond.

De specials

Onze activiteiten

Water activiteiten
Orientatie activiteiten
Overige activiteiten
Hoogte activiteiten
Survival

Avontuur op maat

Elke activiteit is afzonderlijk te boeken, maar ook in combinatie met andere activiteiten of met wat te eten en te drinken. Op die manier kun je het precies zo maken als jij wilt.

Bel ons op:
0541 - 53 36 68

Breng de mensen binnen je team dichter bij elkaar!
Ook slapen, vergaderen of dineren?
Waan je in een andere wereld en vergader op het water!
Impressie van ons park en activiteiten