Onze hoogteactiviteiten

Voor de echte durfals, en voor ons is dat iedereen die zijn grenzen wil verleggen, of dat nu op 4 óf 12 meter hoogte is. Een uitdaging voor volwassenen en kinderen. Klimroutes, tokkelen, het lefplankje… gewoon proberen!

High Ropes Course

High Ropes Course
(minimaal 10 personen)

Bij veel klimparken leg je individueel een parcours af. Spannend en uitdagend, maar bij Outdoor Challenge Park ga je nog een stap verder als je wilt. Op onze unieke 12 meter hoge High Ropes Course moet je samenwerken om tot de mooiste resultaten te komen. Eerst krijg je een uitgebreide briefing van onze professionele instructeurs en daarna ga je stapsgewijs naar boven.
1 uur € 15,- per persoon en in combinatie met andere activiteit 2 uur € 25,- per persoon

Cow tail Courses

Cow tail Courses
(minimaal 10 personen)

Gezekerd met 2 carabines aan het touw (de cow tail) doe je een prachtige klimroute op een absoluut unieke plek. We hebben 2 parcoursen: eentje op 4 meter hoogte en eentje op 10 meter. Een tokkelbaan van 25 meter maakt het geheel compleet. Als je durft tenminste. Uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick. Natuurlijk krijg je eerst een uitgebreide instructie van onze ervaren instructeurs en zijn er altijd instructeurs in de buurt om je te begeleiden.
1 uur € 12,50 per persoon
2 uur € 20,- per persoon

Klimmen, abseilen en tokkelen

Klimmen, abseilen en tokkelen
(minimaal 10 personen)

Deskundige instructeurs begeleiden je bij het beklimmen van onze 10 en/of 12 meter hoge klimwand. De routes lopen in moeilijkheidsgraad op, je kunt dus altijd op je eigen niveau klimmen. Eenmaal boven, maak je kennis met een wel heel bijzondere manier van afdalen, namelijk het abseilen. Een leuke en vooral spannende manier om beide voeten weer aan de grond te krijgen. Als toetje ga je tokkelen. Je hangt aan een soort kabelbaan en suist met enorme snelheid naar beneden.
2 uur € 30,- per persoon

Avontuur op maat

Elke activiteit is afzonderlijk te boeken, maar ook in combinatie met andere activiteiten of met wat te eten en te drinken. Op die manier kun je het precies zo maken als jij wilt. Neem contact met ons op om samen een pakkend programma samen te stellen.

Bel ons op: 0541 - 53 36 68

Activiteiten overzicht