Kinderfeestje

Sportief, spannend en je leert er ook nog wat van. Kickbiken, schatzoeken, survival, vuur maken… vies worden mag, samen spelen is een must. Plezier gegarandeerd: wij zorgen ervoor dat ieder kind een geweldige tijd heeft.

Schatzoek- en survivalfeest

Een uitdagend feestje waarbij je gaat schatzoeken op het eiland en daarna op een echt survivalparcours mag klimmen en klauteren. Een beetje lef heb je echt wel nodig! Hoe kom je bijvoorbeeld op het eiland?
Leeftijd: van 7 tot 12 jaar

Piratenfeest

Verkleed als echte piraten gaan jullie op zoek naar de geheimzinnige schat. Je hebt alleen een kompas en een oude kaart. Om de schat te vinden moet je klimmen, klauteren, rennen voor je leven en vlotvaren! Durf jij de uitdaging aan?
Leeftijd: van 7 tot 12 jaar

Kickbike-feest

Met een stoere step en onder leiding van de instructeur maak je een spannende steptocht over natuurgebied het Hulsbeek. Durf jij over het mountainbikeparcours? Onderweg krijg je wat lekkers, maar dan moet je wel eerst de puzzels oplossen!
Leeftijd: van 7 tot 12 jaar

Ren- en roeifeest

Kanoën over het Hulsbeek, dat wil jij toch ook? Terug aan land mag je beginnen aan een spannende survival. De instructeur legt je precies uit hoe het moet en dan is het klimmen, klauteren en lachen geblazen. Apenkooi, maar dan buiten. Je mag vies worden!
Leeftijd: van 7 tot 12 jaar

Blaaspijp- en Smokkelfeest

Leren vuur te maken zonder lucifers: voel je een echte ontdekkingsreiziger. En heb jij wel eens pijltjes geblazen uit een blaaspijp? Die gaan supersnel en hard. Maar eerst moet je bewijzen dat je een goede smokkelaar bent tijdens de spannende smokkeltocht. Let goed op. Het gevaar ligt overal op de loer!
Leeftijd: van 7 tot 12 jaar

Alle kinderfeestjes sluiten we af met limonade, frietjes en een snack. Dat heb je wel verdiend na een middagje lekker buiten spelen!

Duur: 2 uur
€ 15,00 per kind

Boek nu!

Zeker weten dat je de kinderen een groot plezier doet.
Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, maar even bellen kan natuurlijk ook.

Telefoon: 0541 - 53 36 68

Verkleed als echte piraten op zoek naar de schat!
Een spannende steptoch over Het Hulsbeek!
Kanoen over Het Hulsbeek, dat wil jij toch ook?!
Impressie van ons park en activiteiten