Onze oriëntatieactiviteiten

Een ouderwetse oriëntatietocht via land en water met kaart en kompas of de moderne Sherlock Holmestocht met GPS. Hoe dan ook: samenwerken is belangrijk. Je hebt elkaar absoluut nodig om het eindpunt te bereiken.

Grote Oriëntatietocht

Oriëntatietocht
Een tocht door het prachtige Twentse land, waarbij jij en je groepsgenoten alles uit de kast moeten halen om ‘heelhuids’ over te komen. Het komt aan op inventief samenwerken, vertrouwen, nadenken en laten gaan… het plezier van samen wat moois bereiken staat voorop. Over water, door bossen, zand, met portofoons, kaarten, kompassen en boeiende opdrachten. Een dag waarop jij en je groepsgenoten nog lang met ontzettend veel plezier op terug zullen kijken.
€ 15,- per persoon per uur

iPadroute

iPadroute
Bekijk de omgeving eens op een compleet andere manier! Via iPad of je mobiele telefoon beleef je nieuwe avonturen. Een kleine oriëntatietocht gecombineerd met augmented reality van de Junaio-app. Je weet niet wat je ziet!
€ 19,50 per persoon, duur variĆ«rend

Kleine Oriëntatietocht

GPS route
(minimaal 10 personen)

Outdoor Challenge Park ligt op het recreatiepark Het Hulsbeek, een 230 hectare groot bos- en waterrijk gebied, ideaal om jezelf in te verliezen. Doe je deze oriëntatietocht, dan zijn een kaart en kompas zeker geen overbodige luxe. Na het ontvangen van de noodzakelijke instructie en het testen van je vaardigheden word je ‘aan je lot overgelaten’. Team-spirit en inventiviteit zijn de toverwoorden waarmee je de tocht tot een goed einde kunt brengen.
€ 11,- per persoon, incl. drankje, duur variĆ«rend

Knapzaktocht

Knapzaktocht
Heb jij ook zin om de spannendste plekken van Het Hulsbeek te ontdekken? Leer hoe je om moet gaan met een kompas en wij geven je een avontuurlijke route mee. In je knapzak (een aan een stok geknoopte doek) zit drinken, snoep en eten voor onderweg. Voor jong en oud!
Elke woensdag en vrijdagmiddag van 12.00 uur tot 15.00 uur.
€ 25,- per knapzak (gevuld met drinken, koeken, snoep en fruit voor 3 pers.)
Prijs per extra persoon € 2,50 (extra inhoud knapzak)
Borg: € 10,- voor knapzak, kompas en rugzak

Sherlock Holmes tocht

Sherlock Holmes tocht
(inclusief drankje voor- en achteraf)

Verdwalen in 230 hectare natuur, of vind je de weg toch terug?
Inventief zijn, samenwerken en keuzes maken; evenaar het speurniveau van Sherlock Holmes. Doe je opdrachten en los problemen op. Speuren blijft leuk, ook als je volwassen bent!
Duur: 2 uur
Overdag: € 14,50 per persoon, incl. drankje
Als het donker is: € 16,50 per persoon, incl. drankje


Avontuur op maat

Elke activiteit is afzonderlijk te boeken, maar ook in combinatie met andere activiteiten of met wat te eten en te drinken. Op die manier kun je het precies zo maken als jij wilt. Neem contact met ons op om samen een pakkend programma samen te stellen.

Bel ons op: 0541 - 53 36 68

Activiteiten overzicht