Onze overige activiteiten

Outdoor Challenge Park heeft heel veel te bieden. Van boogschieten tot paintball, als het maar lekker buiten is. Dat maakt dat we voor elk budget en voor elke groepsgrootte een passende dag kunnen samenstellen. De activiteiten zijn stuk voor stuk te boeken als losse activiteit, maar ook als onderdeel.

Boogschieten

Boogschieten / Blaaspijp
Een workshop boogschieten is een prima activiteit voor een groepsuitje. Schuilt er in jou ook een echte Robin Hood? Deze activiteit wordt gecombineerd met de blaaspijp, die je vast nog wel kent van vroeger. Bij ons gebruik je een professioneel exemplaar. Garantie: het maakt het kind in je wakker!
Prijs op aanvraag

Voetgolf

Voetgolf
Een vermakelijke combi tussen voetbal en golf. Dat kan nu op één van de mooiste plekken van Nederland. De green bestaat uit een aantal holes die we hebben uitgezet over het prachtige terrein van het Hulsbeek. Leuk als activiteit tijdens bedrijfsuitje, vergaderbreak, familiedag … sportief bezig zijn in een lekker rustig tempo.
Prijs op aanvraag

Kickbiken

Kickbiken
Sportief, anders dan anders. Leuk voor elk uitje. Een kickbike is een step met grot, brede wielen waarmee je ook op ruige terreinen vooruit kunt. Wij hebben verschillende routes voor je samengesteld, van lekker ontspannen tot pittig mountainbikeniveau. Stuk voor stuk voeren ze je door een prachtig landschap. Genieten geblazen
€ 10,- per persoon per uur

TITEL

Paintball
Plezier en teambuilding gaan hand in hand tijdens het paintballen. Twee teams strijden tegen elkaar. Je schakelt tegenstanders uit door ze te raken met een verfkogel. Schieten, bukken, ontwijken, rennen. Uiteraard krijg je een camouflage-overall en een helm met veiligheidsmasker. Een spannend uitje midden in de bossen.
Prijs op aanvraag

Beachvolley

Beachvolley
Dé strandsport die voor iedereen toegankelijk is. Lekker met je blote voeten in het zand aan de oevers van één van de Hulsbeek-wateren. Een korte intro, en dan is het tijd voor spectaculaire acties, ontspanning en vooral veel plezier! Een kleine competitie, of in combinatie met een andere activiteit.
Prijs op aanvraag

Karten

Karten
Wij hebben de beschikking over een prachtige outdoor kartbaan. Sensationeel, ongevaarlijk, geschikt voor jong en oud! Versla je vrienden, familie of collega’s met een gezonde dosis lef. De adrenaline stijgt. Ben jij de snelste? Prima als afzonderlijke activiteit, maar ook als onderdeel van je uitje.
Prijs op aanvraag

Klimbos

Klimbos
Een unieke belevenis hoog tussen de bomen. Ons klimbos is speels en avontuurlijk. Lekker wiebelen op de touwbrug, klauteren over balken en als een echte Tarzan van boom naar boom zwieren. Gezellig, actief en uitdagend voor alle leeftijden.

Prijs op aanvraag

Beachsoccer

Beachsoccer
Lekker potje voetbal, zand, strand en veel plezier. Wat wil je nog meer? Scoor zoveel mogelijk doelpunten en win de titel. Na een korte intro van één van onze ervaren instructeurs kan de strijd beginnen. Wij zorgen ervoor dat de teamspirit hoog blijft!

Prijs op aanvraag

Quad rijden

Quad rijden
Spanning en sensatie en dat in de vrije natuur. Ontdek hoe uitdagend en spectaculair het is om zelf in een quad te rijden. Na een korte instructie ga je op weg. De route voert je langs de mooiste en meest uitdagende plekken. Ook voor onervaren enthousiastelingen geschikt! Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt.
Prijs op aanvraag

Klootschieten

Klootschieten
Deze traditioneel Twentse sport wordt nog steeds beoefend. In vrijwel alle dorpen in de omgeving zie je op zondagochtend teams op lange stukken weg een kleine, houten bal zo ver mogelijk schieten. Ook eens proberen? Het team dat de route in zo weinig mogelijk worpen aflegt, heeft gewonnen.
€ 10,- per persoon, 1,5 uur

Reserveren?

Bel ons op: 0541 - 53 36 68