Onze wateractiviteiten

Water staat voor plezier en uitdaging. Vlotbouwen en -varen, suppen, kajakpolo en meer. Als aparte activiteit, of als onderdeel van bijvoorbeeld een uitdagende oriëntatietocht of een op maat samengesteld arrangement.

Wateractiviteiten zijn prachtig als de zon schijnt, maar ook bij wat minder weer hoeft niemand kou te leiden. Wij hebben wetsuits, anoraks en neopreenschoentjes in huis. Daarna geeft het nog meer voldoening om met elkaar gezellig na te praten bij het openhaardvuur in onze tipi.

Bij ons is alles mogelijk, bel of mail ons vooral, we nemen graag de mogelijkheden met u door.

Kajakpolo

Kajakpolo
(minimaal 10 personen)

Eerst een uitgebreide instructie en daarna spelen op het water. Ondertussen oefen je allerlei kajakvaardigheden. De ultieme afsluiting is Kajakpolo. Een uitdagend spel dat ook voor niet-sportievelingen goed te doen is.
€ 15,- per persoon per uur

Suppen

Suppen
Suppen is super leuk. Staand op een surfplank peddel je over het water. Zonder dat je het merkt, heb je een geweldige workout, want je hebt bijna al je spieren nodig om in evenwicht te blijven en vooruit te komen. Met suppen heb je van het begin af aan al veel plezier.
€ 10,- per uur

Kano-varen

Kano/Kajak-varen

Outdoor Challenge Park ligt aan een groot aantal met elkaar in verbinding staande grote vijvers. Een spannende ontdekkingstocht met kaart en kompas is bijzonder om te doen. Ervaar hoe anders de wereld er uitziet als je hem vanaf het water bekijkt!
Kano (3 personen) € 10,- per uur
Kajak (1 persoon) € 8,- per uur

Vlotbouwen (en varen)

Vlotbouwen (en varen)
Een aantrekkelijk onderdeel voor mensen met 2 rechterhanden? Misschien wel, maar ook voor minder getalenteerde doe-het-zelvers heeft het veel te bieden.
Je krijgt uitleg over verschillende knooptechnieken vooraf, en aan het eind volgt een wedstrijd: wie komt het snelst naar de overkant?
€ 7,50 per persoon per uur

Avontuur op maat

Elke activiteit is afzonderlijk te boeken, maar ook in combinatie met andere activiteiten of met wat te eten en te drinken. Op die manier kun je het precies zo maken als jij wilt.

Bel ons op: 0541 - 53 36 68

Activiteiten overzicht