William en Marcel zijn toegankelijk en benaderbaar en hun enthousiasme werkt aanstekelijk

Gast aan het woord

Aanstekelijk enthousiasme!

Wie: Sportcentrum Vondersweijde
Wat: o.a. Dinsdag Beweegdag
Een initiatief om Oldenzaalse kinderen nog meer in beweging te brengen. Van zwem- en polovereniging Sportcentrum Vondersweijde, Outdoor Challenge Park en Pro-Bewegen.

“Wij zijn samenwerkingspartners, dat is denk ik de beste benaming. Als we kansen zien om dingen samen op te pakken, dan doen we dat. Onze organisaties hebben allebei gedeeltelijk dezelfde doelgroep en we zijn er van overtuigd dat je meer bereikt als je elkaar opzoekt. Dan versterk je elkaar. Het zijn soms kleine dingen, zoals onze wandelgroep die bij Outdoor Challenge Park komt koffiedrinken, of Outdoor Challenge Park die de zwemvierdaagse helemaal belangeloos sponsort. We weten elkaar te vinden en het beste voorbeeld daarvan is misschien wel Dinsdag Beweegdag. Dat hebben we samen opgezet. Het is een door de overheid gesteund project om Oldenzaalse basisschoolleerlingen meer te laten bewegen. Kinderen op BSO’s, maar ook daarbuiten, kunnen op dinsdagmiddag meedoen aan een leuk beweegprogramma met activiteiten op het gebied van zwemmen, dansen en outdoor. De samenwerking gaat superprettig. William en Marcel zijn toegankelijk en benaderbaar en hun enthousiasme werkt aanstekelijk.”

Shelly Jambor, manager Sportcentrum Vondersweijde

Met hun plezier motiveerden ze iedereen!

Wie: Bep van der Zande, TCC De Thij Oldenzaal
Wat: Kennismakingsdagen 240 leerlingen 3 havo en 4 vwo.
Outdoor Challenge Park vult 2 dagdelen van het programma in. Een behoorlijke logistieke klus, want klassen werken in steeds wisselende groepjes verschillende onderdelen af, waaronder kanoën, hardlopen en klimmen.

“Outdoor Challenge Park kan ik iedereen aanraden. Het begon al met het contact vooraf. William Segerink dacht goed met ons mee en coördineerde een groot deel van de organisatie. Je kunt aan alles zien dat ze bij OCP veel ervaring hebben met leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Ze weten wat jongeren van die leeftijd aanspreekt. Het programma was een goede mix. Ook de minder sportievere leerlingen waren enthousiast en daar wil ik de instructeurs een groot compliment voor geven. Met hun plezier en betrokkenheid motiveerden ze iedereen. Volgend jaar weer.”

Bep van der Zande, coördinator bovenbouw havo TCC De Thij

Ronduit goede ervaringen