Speciale activiteiten

De krenten uit de pap zijn het. Events waarbij we samen met de opdrachtgever alles uit de kast halen om deelnemers iets te laten beleven wat ze nooit meer zullen vergeten. Mooi, ontroerend, avontuurlijk, compleet op maat.

Er zijn momenten waar je graag wat extra aandacht wilt besteden. Als na een fusie 2 bedrijven samen moeten worden gesmolten bijvoorbeeld. Bij een bedrijfsjubileum: het is goed om stil te staan bij wat je met elkaar gepresteerd hebt om daarna weer op volle kracht vooruit te gaan. Of bij de kick-off van een nieuw product. Mooie trajecten waarin wij als Outdoor Challenge Park graag mee willen denken.

Hoe we dat aanpakken, kunnen we het best illustreren met een voorbeeldcase. Grolsch vroeg ons een event samen te stellen voor de kick-off van een nieuw product. Hun criterium: het moet zo bijzonder zijn dat mensen er over 20 jaar nog over praten.

We nodigden 130 medewerkers ‘s avonds uit bij de Grolschfabriek. Ze kregen alleen de mededeling dat ze een handdoek en sportschoenen mee moesten nemen en dat ze een nachtje weg zouden blijven. Wat ze te wachten stond, overtrof al hun verwachtingen. Het werd een nacht vol avontuur en uitdaging. Trommelen, mountainbiken, klimmen, steppen, mysterieguests, met een vlot over het water, boogschieten, oriëntatie… Om 5 uur ’s ochtends verzamelden ze zich moegestreden rondom een groot kampvuur om samen op de zonsopgang te wachten. De winnaars stegen op in een luchtballon en bij het eerste ochtendgloren plopten alle deelnemers tegelijkertijd een Grolsch-biertje open. Dat hadden ze echt verdiend. Uit het niets verscheen er een band en die begon te spelen: ‘Can you feel it brand new day’. Een nieuwe dag begon. Wat een magisch moment. Wat een feest en wat een ontlading.

Belangrijke momenten worden extra bijzonder als je ze markeert met een ervaring die beklijft.

Zo waren er ook bijzondere dagen met onder andere de clustermanagers van Aveleijn en C1000 Jan Kuipers. We maakten zelfs theatershows midden op het water. Een bijzonder moment dat je op betekenisvolle manier wilt markeren? Ga eens met ons om de tafel.
Bel met 0541-53 36 68 voor een kennismakingsafspraak.

Wij organiseren voor Grolsch een indrukwekkend introductie evenement
Wij organiseren voor Grolsch een indrukwekkend introductie evenement