Buiten ‘weer’ Beleven

Over ons

Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo… Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied. Om een vergelijking te maken: dat zijn zo’n 345 voetbalvelden bij elkaar. Hier vind je bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag.

Lees meer

Ons team

Outdoor Challenge Park is de thuisbasis van een enthousiast team begeleiders en instructeurs. Het zijn gediplomeerde en goedgetrainde mensen die je graag een prachtige dag bezorgen. Ze laten je je grenzen op een positieve manier ontdekken en wie weet, misschien verleg je ze wel.

Ons team

Instructeurs login

Veiligheid

Outdoor Challenge Park loopt voorop als het om veiligheid gaat. De constructie van onze klimobjecten is berekend en getest volgens de strenge voorwaarden van de Europese norm voor artificiële klimstructuren. We werken alleen met geteste en gecertificeerde 1e klas-materialen en onze speciaal opgeleide instructeurs zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke dag heeft. Ze weten als geen ander over te brengen hoe je veilig met materialen omgaat. Samen dingen beleven en op een veilige manier genieten van de uitdaging, dat staat voorop.

Duurzaam

The Green Key

Motto Outdoor Challenge Park

In al onze activiteiten draait het om samenwerking: met elkaar én met de natuur. We voldoen uiteraard aan de geldende milieuwetgeving, maar gaan graag een stap verder. We beschouwen het als één van onze kerntaken om de natuur op en rond Outdoor Challenge Park te beschermen en te behouden. Green Key - het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche - certificeerde ons met het hoogst haalbare: niveau goud.

Meer over onze duurzame werkwijze

Bekijk een prachtige fotoimpressie van ons park!
Wil je meer weten over de ROC opleiding die wij faciliteren?
Boes Cool Fit Outdoor Challenge Run Hulsbeek Open He'k wat van oe an? De Höfte - Natuur en Milieu Educatief Centrum
Outdoor challenge Park ondersteunt