Activiteiten

Water

Water staat voor plezier en uitdaging. In elk geval bij Outdoor Challenge Park. Vlotbouwen en -varen, suppen, kajakpolo en meer. Als aparte activiteit, of als onderdeel van bijvoorbeeld een uitdagende oriëntatietocht.

Bekijk activiteiten
Hoogte

Voor de echte durfals - en voor ons is dat iedereen die zijn grenzen wil verleggen, of dat nu op 3 óf 12 meter hoogte is. Een uitdaging voor volwassenen en kinderen. Klimroutes, tokkelen, het lefplankje… gewoon proberen!

Bekijk activiteiten
Orientatie

Een ouderwetse oriëntatietocht via land en water met kaart en kompas of de moderne Sherlock Holmestocht met GPS. Hoe dan ook: samenwerken is belangrijk. Je hebt elkaar absoluut nodig om het eindpunt te bereiken.

Bekijk activiteiten
Survival

Jezelf uitdagen en je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren, daar draait het om. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en strijdt tegen de natuurelementen. Voor iedereen die ervan houdt tot het uiterste te gaan.

Bekijk activiteiten
Overige activiteiten

Outdoor Challenge Park heeft heel veel te bieden. Van boogschieten tot paintball, als het maar lekker buiten is. Dat maakt dat we voor elk budget en voor elke groepsgrootte een passende dag kunnen samenstellen.

Bekijk activiteiten
Nieuwjaarsduik

Ook dit jaar hebben wij weer een nieuwjaarsduik op het Outdoor Challenge Park! De opbrengst van dit jaar wordt gedoneerd aan Klas op Wielen Oldenzaal. Vorig jaar is er een opbrengst van €500 aan kinderboerderij De Höfte overhandigd. Tijdens de duik zal de muziek verzorgd worden door DJ Finntastic!

Bekijk activiteiten
Outdoor Challenge Run

Op zondag 7 mei 2017 vindt de tiende Outdoor Challenge Run plaats op het Het Hulsbeek in Oldenzaal.
De deelnemers aan de 7 kilometerrun krijgen ruim dertig hindernissen voor de kiezen, de sporters die gaan voor 13 kilometer vijftig hindernissen.
Zwaar wordt het zeker.

Bekijk activiteit
Daag jezelf uit en verbeter je kracht en uithoudingsvermogen!
Beleef een uitdagend bedrijfsuit!
Ga met je klas op excursie!
Vier bij ons een avontuurlijk kinderfeestje!
Shelly vertelt haar ervaring!