Verhuur

Vergadermogelijkheden

Vergadermogelijkheden
Vergader eens in een heel andere setting. Dat levert frisse ideeën en een heldere kijk op. Wat dacht je van vergaderen op het water, op een eiland, of in onze tipi tent?


Hottub

Hottub
Kom rustig bij in het heerlijk warme water terwijl je geniet van de prachtige natuur. Een fijne afsluiter als je hebt geklommen, gesurvivald, gefietst of gewandeld.
Prijs op aanvraag


Supplank

Supplank
SUP is de afkorting van Stand-Up Paddling. Je staat op een soort van surfplank op het water. Suppen is toegankelijk voor iedereen en je leert het snel! Het is uitgevonden in Hawaii, maar ook in Oldenzaal kun je prima suppen.
Supplank (1 pers.) € 10,- per uur

Bar

Ontvangstruimte
Op zoek naar een bijzondere plek? Kies voor de rust en ruimte van het Hulsbeek. Onze bar annex ontvangstruimte is een originele plek voor een goed feestje, of de ontvangst van een grote groep mensen.
€ 250,- per dagdeel

Kano

Kajak (1 persoon)
Het Hulsbeek is een prachtig recreatief natuurgebied met een aantal hele grote vijvers, je zou ze bijna kleine meertjes kunnen noemen. Outdoor Challenge Park is daarbij een perfect startpunt voor een kanotocht. Ervaar hoe anders de wereld eruit ziet vanaf het water!
Kajakhuur (1 pers.) € 8,- per uur

Kickbike

Kickbike
Verken het Twentse coulisselandschap eens op een step! Sportief en erg gezellig. Kickbiken is de perfecte activiteit voor een sportief bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een vrolijk familiefeest!
€ 10,- per persoon per uur

Tipitent

Tipitent
Een tipi, die blijft bijzonder. De ronde vorm. Het open vuur. Het rookgat hoog in het midden. In onze authentieke Laplandse tipi is er ruimte voor maar liefst 30 personen!
€ 250,- per dagdeel

Kajak

Kano (3 personen)
Het ultieme vervoermiddel om Het Hulsbeek eens vanaf het water te bekijken. Dit kan alleen, maar ook met een groep is het supergezellig! Een goed idee als onderdeel van een bedrijfs- of familie uitje. Eventueel kun je kanoën ook combineren met andere activiteiten.
Kanohuur (3 pers.) € 10,- per uur

Heeft u vragen?

Bel ons op: 0541 - 53 36 68